2007. november 10., szombat

Four Seasons

Néhány hétig csak rövidebb történetek következnek. Ezen történetek némelyike korhatáros, csak saját felelősségre olvassa mindenki!

A férfi a Four Seasons elnöki lakosztályának ablakában állt, és az éjszakai várost nézte. Néha kedve volt a nyüzsgést figyelni, persze csak a biztonságos üvegfalon keresztül. A fényeket, a kaszinókat és a többi hotel kivilágított sziluettjét nézte: Wynn, Mirage, Bellagio, Hilton, Strathosphere, Paris, Excalibour... Az éjszakai élet hangulatához illő zenét keresett. Ray of light, Livin' la vida loca, még véletlenül sem a sajátját. Vegas. Itt ilyenkor kezdődik az élet. Az egyetlen fényforrás a laptop az ágyon. És persze az ablakon beszűrődő villódzó fények. Ha valaki belépne, csak egy sötét alakot látna. De ki merné ilyenkor zavarni? A neve általában megtette a hatását. Jól csengő név, a legtöbb ajtót nyitja. Az ő szájából a kérés paranccsal ér fel. Lakájok hódolnak a nevének és pénztárcájának, de ki az, aki a napszemüvege mögé pillant? Ki az, akit a gondolatai érdekelnek?
Újra az ablak felé fordult. A szemben lévő hotel elé épp most érkezett egy taxi. Egy pár szállt ki belőle, jobban mondva, a kissé ittas lány szinte kiesett a fehér luxuslimóból. A céljuk elég egyértelmű volt. Nem is sejtették, hogy valaki figyeli őket. Azon pedig még jobban meglepődtek volna, ha tudják, ki az. A lányon volt mit nézni: formás alakját nem nagyon rejtegette, a ruhája – már ha ruhának lehet nevezni azt a pár zsebkendőnyi csillogó anyagot – többet mutatott, mint takart.
A férfi elfordult. Más nagyvárosokra gondolt. Ugyanezek a fények. Ugyanezek a jelenetek. Hangos, épp divatos zenék, menő klubok, érdekes színű és összetételű koktélok mindenütt. És persze mindenre kapható lányok. Emlékeiben összemosódott a lányok arca. A legtöbbjük szeretője is lett. Szerető? Elfintorodott. 'Every night stance is like takin' a chance/ It's not about love and romance' Nem kevés szervezést igényelt, de néha szüksége volt rá. Férfi volt, és néha a vére átvette az irányítást az agya felett. Nem érzett bűntudatot, a lányok tudták, mit akar. 'Every hot man is out takin' a chance/ It's not about love and romance' Vékony, ám inas testének minden mozdulatával alkalmi partnereire figyelt. Megadta nekik, ami tőle telt, egyetlen szabály létezett: 'Keep it in the closet' Ezt viszont ildomos volt betartani. Igen, létezett egy sötét, na jó, sötétebb oldala, de ez nem jelentette azt, hogy a nagyközönséget is szerette volna erről informálni.
Nem volt szerelem, de ezek az éjszakák segítették lebontani a feszültséget. Megrándultak az inai. Most egyedül van, csak az ágyon heverő újságokra számíthat. Magányos volt egész életében: a nyüzsgéssel teli stúdiókban, a hotelekben, mikor ezrek kiabálták kint a nevét, testőrök gyűrűjében és még akkor is, mikor tízezrek töltötték meg a stadiont, ahol fellépett. Arctalan tömeg vette körül, de hol volt valaki, akit nem az énekes érdekelt, hanem az ember? Még alkalmi szeretőit sem, számukra egy férfi volt. Jobb is így. Általában csak a hotelszobában fedte fel a kilétét, mikor már elkerülhetetlen volt. A hír még a leghűvösebb lányokat is letaglózta. Persze a legtöbbjük hamar feloldódott a férfi közvetlenségének, a zenének vagy a behűtött pezsgőnek köszönhetően.
A férfi a zene ritmusával együtt élve sétált a szobában. Nem tudott mozdulatlan maradni. A tálcán lévő borba kortyolt. Ahogy kérte: Shiraz, 2003, Bob Mondavi, Napa Valley. A bor zamata kiélesítette érzékeit. Lehúnyt szemei előtt egy évekkel ezelőtti éjszaka villant fel: egy klubban volt, egy kifestett, bronzbőrű lányt figyelt. A lány észrevette, hogy nézik, és mint egy ragadozó indult felé. 'The way she moved/ Her hair, her face, her lines' Nem kevés kockázatot rejtett egy ilyen kaland. 'But I loved it/ 'Cause it's dangerous'
Újabb korty a borból. Másik város, másik lány, másik hotel. Ez a lány is gyönyörű volt. 'And her mouth was/ Smoother than oil' Veszettül akarta. 'Give in to me woman' Egymásnak feszülő akaratok és izmok játéka. 'Quench my desire' Mintha csak tánc lenne. Érzések, mozdulatok, ritmus. 'Kiss and touch, nothing much' Vágy, érintés, tűz. 'Takin' me higher' Mindketten ugyanazt akarták. 'She's just a lover' És egyikük sem akar behódolni. 'Just simply do the/ Thing I say' Harc. 'Give it when I want it' Végül a lány önuralma roppant össze előbb. Behódolt a férfinek, megadva neki, amire az a legjobban vágyott: a nevét suttogta. Michael. Ez volt a végső lökés a férfi számára. A szavai nyögésekbe vesztek. Vannak pillanatok, mikor nem tudsz nem őszinte lenni. 'Dare me'

További történetek

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Olvastam a mj-novellaid /illetve foleg azokat, amelyekben sex is volt ;-))/...tenyleg jok, ugyes vagy :-) ne hagyd abba az irast...bar egy apro eszrevetelem, h picit tul lightosak /remelem, nem veszed rossz neven tolem/...de talan irhatnal hardosabbakat is /pl. nemcsak 2 partner, meg pl kikotozes, korbacs, bilics, mi1mas...nah meg maga a sex reszletezese, aprolekos reszletezese :D/...a te tehetsegeddel biztos, h jol sikerulnenek. hmm...?

jah, remelem most ezzel nem botrankoztattalak meg...hisz gondolom mar tod, h milyen vagyok ;-)

varom az ujabb irasaid /a sexet ki ne feledd ! :D/

/Lp/

gitana írta...

Köszi az észrevételt, az a probléma, h nem igazán tok jó szexet írni, Rica kollegina ebben sokkal ügyesebb. (A http://lodoktorfogadoja.blogspot.com -on van az ő írásaihoz link.) Perpill egy fictios crime - sztorival vagyok félbe, a Házi gazdi viszont majdnem kikötözős, igaz, az se túl explicit. Meg ott az ügyvéd úr a főszereplő / szenvedő alany. Mégegyszer köszi a véleményezést + a javaslatokat. :)