2008. január 14., hétfő

Cím nélkül

Erotikus tartalmú írás. 18 éven felülieknek.

Csak remélni tudta, hogy kedvenc énekese felbukkan a klubban. Jó és drága hely, de nem túl feltűnő, és észrevétlenül lehet érkezni és eltűnni. Viszont ilyen hely még volt pár a városban, és még álruhában sem érezhette magát teljes biztonságban a férfi. A lány mégis remélte, hogy legalább láthatja, esetleg táncolhat vele. Mennyei lenne! Úgy gondolta, ezer férfi közül is megismerné. Viszont lassan éjfél, és senki „gyanús alak”. A lány a pulthoz ment. Valaki meglökte, majdnem elesett, de egy kéz megfogta a karját.
- Jól vagy?
- Igen, köszi.
- Meghívhatlak valamire?
- Köszi. Curaçao-narancsot kérnék.
A férfi magának vodkát rendelt. Smirnoff. Van ízlése.
- Hogy hívnak?
- Vicky. És téged?
- Mike.
- Michael? Szép név.
- Kösz, de maradjunk a Mike-nál. Van kedved táncolni?
- OK, menjünk.
A lány szíve kihagyott egy pillanatra. Ismerős volt neki a két nagydarab néger, akik az italukhoz telepedtek. Felettébb ismerős. Nem volt ideje töprengeni, mert a férfi átölelte és magához vonta. Ő a vállára hajtotta a fejét, és élvezte a zenét, és hogy a férfi gyengéden, de magabiztosan vezeti. Lassanként szorosabb lett az ölelés, a férfi végigsimította partnere hátát, majd a lány hosszú, mézszőke hajába túrt. A lány válaszul hozzásimult. Kihagyott a lélegzete, mikor megérezte a nyakán a férfi leheletét. A lány felsóhajtott. A férfi megcsókolta.
- Ha nem tetszik, most szólj!
A lány csókkal válaszolt. A csókjuk egyre követelőzőbb lett.
- Döntsd el, maradjunk, vagy lelépjünk?
- Menjünk!
- Biztos? Később nincs reklamáció!
- Menjünk már!
A férfi észrevétlenül intett a pultnál álldogáló két alaknak. Mire kiértek, a bejárat előtt állt egy limuzin. A férfi a hotel portájára szólt telefonon.
- Vitessen kérem hűtött pezsgőt az 5ös lakosztályba. Egy üveggel, és hozzá négy poharat. – majd a lányhoz fordult – Kettőt nem kérhetek. Bonyolult ügy.
A lakosztályban már be kellett vallania:
- Mielőtt még bármit is… Ezt nézd meg… - dobta a lánynak az útlevelét. – Igen, valódi. És nem is lopott.
A lány először meg sem tudott szólalni. Méghogy egy tánc! Itt áll kedvenc énekese, álmai férfija előtt, annak lakosztályában, elég egyértelmű céllal. És khm.. egyértelmű bizonyítékkal arra, hogy tetszik a férfinak.
Ha most elárulja, hogy a férfi rajongója, lőttek az éjszakának, mindkettőjükének, és rövid úton ajtón kívül találja magát. Ha lefekszik vele, az csak egy éjszaka lesz, és mindig úgy tartotta, hogy a kevesebb több. Ha szó nélkül kisétál, talán szörnyen megbántja kedvencét, mint férfit. A férfi látta a lány hezitálását, de nem tudhatta, min töpreng.
- Megértem, hogy sokkol, de gondolom, érted, hogy nem állhatok ki a diszkó közepére… Lemosom az álcám, ha úgy döntesz, addig eltűnhetsz, senki nem állít meg. De ha maradsz, igennek veszem… - Ezzel eltűnt a fürdőszobában.
A lány döntött. Vesszenek az illúziók. Még Michael Jacksonnak is joga van a szexhez.
A férfi után ment. Az már lemosta az álcájának nagy részét, a gesztenyebarna paróka a földön hevert és a sötétzöld kontaktlencséket is kiszedte. Mezitláb, farmerban és kigombolt ingben állt a tükör előtt.
- Segíthetek?
- Szóval maradsz?
- Baj? Ha jól emlékszem, te hoztál fel.
- Tudom, csak meglepődtem. Úgy tűnt, letaglózott a hír.
- Csodálkozol Michael? Vagy maradjunk a Mike-nál?
- Ahogy akarod. Mielőtt tényleg úgy döntesz, hogy maradsz, a szabályok a következők: Soha, senkinek nem beszélsz erről az éjszakáról. Reggelre el kell tűnnöd. Valamelyik testőr hazavisz. És csak egy éjszaka. Elfogadod? Tudom, követelőzőnek tűnök, de muszály.
- Rendben. És megértem, miért van erre szükség.
- Akkor… Most kimennél? A pezsgő… Szolgáld ki magad nyugodtan. És keress valami zenét, választék van.
- Hogy érted, hogy menjek ki? A villanyt is kapcsoljam le?
- Igen, légyszi.
- Szeretnéd, mi? Amikor szobára kell vinni valakit, akkor nem vagy szégyenlős, de hogy lássalak, azt már nem?! – A lány a férfihoz lépett és mélyen a szemébe nézett.
- Nézd, én… Egyáltalán, mi a fenének magyarázkodok? Egyszerűen nem szeretek mások előtt levetkőzni! – Smink nélkül az arcán és a kigombolt ing alatt a mellkasán is látszott, hogy foltos a bőre. A lány, a Michael rajongója lévén tudta, miről van szó, és hogy a férfi mennyire szégyelli ezt a bőrbetegséget. Viszont nem árulhatta el magát.
- Ezért? – kérdezte, és finoman megcsókolta az egyik foltot a férfi mellén, aki megremegett a gyengéd érintéstől. – Fejezd be, de én akarlak levetkőztetni. Addig töltök pezsgőt.
Keresgélt a CD-k között, végül egy romantikus válogatás mellett döntött. Elővigyázatosságból a maradék két poharat is összekoszolta, és a minibárhoz ment. Gyümölcsöket és tejszínhabot tett az éjjeliszekrényre, majd az ágyra dőlt, és várta élete legmeglepőbb éjszakájának folytatását. Egy pillanatra átfutott az agyán, hogy most még nem késő elmenni, de utált volna megfutamodni. Nem is tudta, mit szeretett volna jobban: ha átlagos lenne az ideáljával, vagy ha csodálatos szerető lenne a férfi. Mindenesetre, felejthetetlen lesz, az biztos. Ha nem is kapcsolta le a lámpát, azért takarékra állította a fényerősséget. Végre felbukkant a férfi. A lány először összehúzta a szemét, mert látta, hogy partnere kisminkelte magát, de ahogy a kezére pillantott, megnyugodott. Csak az arcát festette ki a férfi. Micheal az ágyhoz lépett, és a lány elé térdelt. A lány felállt.
- Segítesz? – kérdezte, és a ruhájára mutatott.
Michael óvatosan lehámozta róla a csinos koktélruhát. A lányon már csak fekete csipkemelltartó és ugyanolyan színű csipkebugyi maradt.
- Most én jövök.
A férfi másik inget vett fel, fehér selyeminget, de a kézelőt kigombolva hagyta. Szemlesütve állt, miközben a lány lassan gombolta ki az inget, minden gomb helyére puszit adva. Aztán az öv következett, majd a nadrág gombja és cipzárja. Ennél már remegett a keze. Hogy leplezze zavarát, hátrább lépett, úgy csodálta a férfit és a „művét”.
- Hú, ez elképesztően jól áll neked.
A férfi észrevette, hogy a lány kicsit zavarban van, ez magabiztosabbá tette őt. Átkarolta a lányt, szájon csókolta, majd a nyakán csókolta meg, aztán lassan végighúzta a fogait a lány vállán. Ekkor a lány megállította.
- Had folytassam!
Lesimította a férfi válláról az inget, és hagyta, hogy a földre hulljon. A nadrágot is lehúzta az énekes keskeny csípőjéről. Ismét a férfi vette át a kezdeményezést.
- Gyere, üljünk az ágyra. A pezsgőd – adta a lány kezébe az egyik poharat. A lány a franciaágy túlsó felére helyezkedett.
- Félsz tőlem?
- Nem, csak…
- Akkor csúnyának találsz?
- Jézusom, dehogy is… Azt hittem, zavar, ha…
- Mit gondolsz, ha nem akarom, hogy hozzám érj, felhozlak?
A lány a férfi karjaiba fészkelte magát.
- Férfi vagyok, pont annyira, mint bárki más.
- Sokkal inkább férfi vagy. – A lány félénken megérintette a férfi combját. – Jó izmos csülkeid vannak.
A férfi felnevetett.
- Ezt még senki nem mondta nekem. Mármint hogy csülök. De tetszik. Kösz.
Egyszerűen nem tudta elhinni. Itt fekszik Michael Jackson ágyán, az énekes karjában, feje a férfi vállán, egyik kezében pezsgő, másik keze Michael térde fölött. Michaelnél szintén pezsgő van, a szabad keze pedig az ő hasán nyugszik. És mindketten csaknem meztelenek! A férfi ekkor a pezsgőbe mártotta egyik ujját, végighúzta a lány kulcscsontján, majd lenyalta. Letette a pezsgőt, és „megtámadta” a lány melltartóját.
- Nem, Michael… Elől…
- Mit elől?
- Elől van a kapocs.
- Ravasz! – végre sikerült kikapcsolnia. – Szépek a melleid.
- Köszi. Örülök, hogy tetszenek. Szabad?
- Persze, garázdálkodj nyugodtan. – mosolygott a férfi.
A lány először félve, majd egyre bátrabban simogatta partnere mellkasát. Ezután az ajkaival cirógatta a férfi felsőtestét.
- Te most kínozni akarsz? – nyögött a férfi.
- Abbahagyjam?
- N..e..e..
A lány válaszul gyengéden a férfi combjába harapott.
- Most viszont hagyd abba! Nem rohanunk. Tessék szépen elfeküdni.
Telepakolta a lány testét gyümölcsökkel, és elkezdte leeszegetni róla. A lány teste megfeszült, ahogy a férfi ajkai és nyelve csiklandozták. Michael elővett a párna alól egy marék óvszert.
- Öt? Ez aztán az önbizalom!
- Inkább több, mint kevesebb. Most viszont megszabadítalak ettől az apróságtól.
A lány közben megkaparintotta a tejszínhabot.
- Had nézzem, hogy áll neked a fehér! Illetve, előtte vedd le szépen ezt itt!
Immár mindketten meztelenek voltak. A lány befújta tejszínhabbal a férfi testét.
- Jujj, ez hideg!
- Akkor gyorsan lenyalom. A világért sem szeretném, hogy megfázz. – incselkedett a
lány. Csak ekkor tudatosult benne, hogy a férfi meztelen. Mez-te-len. Elvörösödött, de lopva végignézte a férfi testét tetőtől talpig. Az szintén elpirult, mikor elkapta a lány tekintetét.
- Mértéket veszel?
- Nem, bocsáss meg, nem akartalak megbámulni. Csak… Nem gondoltam volna, hogy ennyire férfias vagy. Nem… Nem arra gondoltam. Hanem.. Arányos, izmos vagy.
- Ez esetben megengedem, hogy nézz.
Magához húzta a lányt, beletúrt hosszú hajába, majd simogatni kezdte. A lány hallgatta a férfi gyors szívverését. Ami azt illeti, más jelét is adta az izgatottságnak. A lány végigsimította a férfi oldalát, le a derekán, a csípőjén és végig a combja külső oldalán, majd vissza a férfi belső combján, végül a férfi szerszámán „felejtette” a kezét. A férfi felnyögött. Hanyatt döntötte a lányt, és most ő kényeztette. Egyik kezével lefogta a lány csuklóit.
- Ne siesd el. Hagyd, hogy vezesselek.
Elengedte a lány kezét, és a háta alá csúsztatta a tenyerét. Kissé megemelte a lány felsőtestét, hogy jobban hozzáférjen. Másik kezével a lány arcát cirógatta. Forró lehelete borzongatta a lány bőrét. Nyelvével partnere mellbimbóit kényeztette. Majd a kezét elvette a lány arcától, végigsimította a lány testét, kissé szétnyitotta lány combjait, és hosszú ujjaival izgatni kezdte.
- Milyen forró vagy!
- Gyere! Akarlak. Most.
- Segítesz? – a férfi az óvszer csomagolásával vesződött.
Ráfeküdt a lányra, és lassan beléhatolt.
- Mondd ki a nevemet. Kérlek.
- Michael… Igen, Michael…
A férfi kivárt pár másodpercet, míg a lány megszokja a méretét. Először lassan, majd, ahogy a lány felvette a ritmust, egyre gyorsabban mozgott. Minden önuralmát összeszedve megvárta, hogy a lány kielégüljön, és csak utána élvezett el. A könyökére támaszkodott, de a lány visszahúzta.
- Maradj csak. Nem vagy nehéz. – miközben a férfi hátát simogatta, a fülébe súgta – Csodálatos vagy. Majd szólj, ha mennem kell.
- Annyira nem kell sietni.
A férfi a lány háta alá csúsztatta a kezeit, és átgördült vele. Most ő volt alul, a lány pedig rajta feküdt.
- Nem vagyok nehéz?
- Nem. Nem vagyok papírból. Megisszuk a maradék pezsgőt?
- Rendben.

Egyéb történetek

Nincsenek megjegyzések: